fredag 6 maj 2011

Regeringen ska utreda rasism Det här är riktat mot SD

FÖRTAL Detta är förtal och inget annat. Regeringen anser att SD:s inträde i riksdagen har lett till mera främlingsfientlighet och rasism. Judar och muslimer är utsatta och allt är således SD:s fel. Springpojken tillika integrationsminister Erik Ullenhag (FP) ska nu tillsätta en utredning.

Ullenhag håller pressträff i dag fredag 6 maj kl 10.30 på Arbetsmarknads-departementet i Stockholm, där han ska presentera utredare och direktiv för utredningen om hur man ska kunna effektivisera arbetet mot främlingsfientlighet och intolerans.

–Judar och muslimer som vi pratar med vittnar om att de känner en rädsla för att bära religiösa symboler, och vi har främlingsfientliga händelser, säger Erik Ullenhag.

SVD

Judar attackeras av hatiska muslimer och högerextremister. De är lierade och delar samma antisemitiska åsikter. Deras motståndare heter PI. Vi är intolerenta mot de intoleranta muslimerna (och extremhögern).

PI accepterar sedan inte fanatismen med slöjor, framförallt för den inte har något som helst stöd i Koranen, vi accepterar heller inte könsapartheid eller särskilda eftergifter som diverse rabiata muslimer ställer. Sverige är sekulärt – kristna värderingar till trots – och ska så förbli. Vi ska inte kastas tillbaka till medeltiden på grund av en minoritet som lider av sexuell moralpanik och grava vanföreställningar.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt