tisdag 19 oktober 2010

Abdirisak Waberi Ett sammanfattande porträtt

ISLAMISERING Politiskt Inkorrekt har i en rad artiklar, både före och efter valet, följt den moderate riksdagsmannen och extremmuslimen Abdirisak Waberi, bördig från Somalia och även verksam som ordförande i Islamiska förbundet i Sverige. Han är dessutom även ordförande i organisationen Sveriges Islamiska skolor och rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan. Således en man som med viss rätt kan hävdas ha ett visst inflytande i det svenska samhället.

I riksdagsvalet 2010 hade partiet Moderaterna placerat den extreme islamisten Abdirisak Waberi på femte(!) plats på sin riksdagslista, varpå han sedermera självklart fick en plats i riksdagen. Abdirisak propagerar bl.a. aktivt för att kvinnor inte ska ta män i hand, för att alla kvinnor ska ha slöja på sig, för att muslimer enbart ska äta halal-kött (och dessutom ”ha rätt till” att få det serverat överallt), för att män och kvinnor inte ska få befinna sig i enrum med varandra, och för att man inte ska få lyssna på ”musik som man kan dansa till”. Dessutom arbetar han aktivt för att alla muslimer i Sverige ska följa denna ”enda korrekta tolkning av islam”, som han kallar den.

Låter det för galet för att vara sant att detta skulle vara en beskrivning av en av Moderaternas riksdagsmän i Sverige 2010? Se denna film och bedöm själva, detta är INTE en bluff! Denna film sammanfattar på tio effektivt klippta minuter denna mans chockerande åsikter och agenda, och är ett MÅSTE för alla som tror att svenska muslimer, och framför allt deras företrädare i politik och media, i många fall är något annat än extrema. Hur har det egentligen kunnat hända att vi har en man som detta i Sveriges riksdag år 2010, och varför gör ingen något för att ytterligare uppmärksamma detta faktum och konfrontera Moderaterna som parti med detta?!

Denna film har satts ihop exklusivt för Politiskt Inkorrekt men får sparas, spridas och användas fritt av alla som vill det, i vilket sammanhang som helst. Inte bara det, ni BÖR sprida denna till så många ni bara kan, eftersom kunskap om islamisternas sanna natur och agenda i Sverige är den ENDA metod som har en chans att stoppa dem på ett effektivt och fredligt sätt!

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt