onsdag 6 oktober 2010

Riksdagsledamoten Hanif Bali smugglades hit som 3--årig "flykting",

Video:



Riksdagsledamot Hanif Bali smugglades hit som 3--årig "flykting".

Han vet inte var han kom ifrån, varför han kom hit, hur mycket smugglarna tog betalt, vem släkten är, sin egen rätta identitet, eller något annat om sin bakgrund.

En identitetslös 3-åring dumpades vid gränsen, ingen vet av vem, varför, eller vilka skäl som angavs när han fick uppehållstillstånd.

Vilka beslutsfattare i våra myndigheter splittrar en familj så en oskyldig 3-åring tvingas lida på det sättet. Är barn så betydelselösa så vara myndigheten inte bryr sig om att återförena familjen?

Det är ett förkastligt beteende både från myndigheternas sida och hans föräldrar som betalade någon för att dumpa barnet som ett värdelöst paket vid gränsen.

Det har typen av grotesk människohandel måste upphöra. Man börjar med att ge klara signaler om att vi inte tar emot flykitngar, att vi inte tar emot folk som smugglats, vi inte tar emot bedragare som kastat eller förfalskat sina id handlingar.

Regeringen har undersökt ensamkomna flyktingbarn och kom fram till att de kommer hit pga av vuxna i sin omgivning som tvingar dem hit. En del kommer för att delta i kriminell aktivitet, andra för att bli prostituerade, en del kommer för att få sjukvård, andra för att skicka hem pengarna de får som motsvarar en förmögenhet för dem, bidragen de får här skickas till familjen, andra kommer som ankarbarn så hela släkten kan komma hit och leva på bidrag. Läs rapporten här,
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Ren resebyråverksamhet har skapats för att smuggla hit "flyktingar". Smuggling är en miljardindustri.
http://www.sydsvenskan.se/sverige/art...

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel