lördag 2 oktober 2010

Aftonbladet språkrör för Original Gangsters

SD-HATET Det kriminella gänget Original Gansters har tidigare hyllat Aftonbladets chefredaktör Jan Helin för tidningens förtäckta smutskastningskampanj mot Sverigedemokraterna. Nu går Aftonbladet så långt att de låter OG-ledaren Lars Bergqvist hota SD-företrädare i tidningen. ”Trevligt om de känner sig skrämda. Och vi är vana att få som vi vill …” kan inte ses än annat som ett direkt hot mot SD men Aftonbladet publicerar det helt ogenerat.

Original Gansters låter meddela inför sina kamrater på Aftonbladet att deras dröm är en riksdag utan SD och att de själva i egenskap av kriminellt invandrargäng skulle kunna locka många röster.

 – Varför inte? Vi skulle säkert kunna få många röster. Jag har fått massor av mejl som stödjer oss i det vi nu gör. Kan SD så kan vi!

I Ronneby har flera sverigedemokrater valt att lämna politiken på grund av hot och trakasserier från OG samt andra antidemokratiska element i samhället.

Aftonbladet har rubriksatt artiklarna med ”VAL-KAOSET”. Ska man tolka det som att väljarna har röstat fel och får finna sig i att media och kriminella organisationer gör gemensam sak mot folkvalda politiker i Sveriges riksdag?

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt