torsdag 14 oktober 2010

Yngling med samurajsvärd våldtog kvinna

GROV VÅLDTÄKT En kvinna i 40-årsåldern i Laholm hade varit ute på krogen en natt i juli, och enligt henne bröt sig då en 17-åring in, som hon känner sedan tidigare. Hon tvingades in i sovrummet där ynglingen hotade henne med knivar och ett samurajsvärd, han slog henne och tvingade till sig ett utdraget samlag. Han ska även mordhotat. Det fanns bland annat blodfläckar i sängen efter att hon fått huvudskador. Kvinnan fejkade då en hjärtinfarkt bara för att få honom att sluta. 17-åringe fick panik och ringde SOS.

Dialogen med SOS blev utdragen och han tappade tålamodet: "Jag står där och väntar, bara skicka fucking ambulans, jag vill inte att hon ska dö", säger 17-åringen på bandet hos SOS.

"Han blev jätterädd. Jag fick spela död för att överleva", säger kvinnan i polisens förhör.

Ynglingen nekar och hävdar att de båda gick hem till henne för att ha sex, något som slutade med att kvinnan simulerade en hjärtinfarkt. 17-åringen säger att han var full och sedan inte minns. Inte mer än att han vaknade till under hennes dödscen, att han rusade efter hjälp, slog 112 på sin mobiltelefon och ställde sig på gatan.

Polisutredningen ger inget klart stöd till någon av versionerna. Bådas uppgifter är motsägelsefulla. Dessutom har viktiga detaljer lagts till eller dragits bort från det ena förhöret till det andra.

Åtalad

Grov våldtäkt, stöld och skadegörelse

Tobias Andersson, född 19993, från Oskarsström.

Domstol

Halmstads tingsrätt, mål nr B 1870-10

Media

Hallandsposten
Aftonbladet

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt