lördag 9 oktober 2010

Elin Krantz mördades. Vila i Frid. Elin i Efterlyst 6/10

Video:Elin Krantz mördades. Vila i Frid.

Ga med i Facebookgruppen till minne av Elin.
http://www.facebook.com/group.php?gid...
Elins fall var med i Efterlyst den 6/10 - 2010.

Elin mördades mellan 4 - 6 på morgonen nar hon var på väg hem till Hisingen efter en utekväll. Den misstänkte mördaren greps efteer han identifierades på en säkerhetskamera i spårvagnen. Han sitter häktad som sanorlikt misstänkt.

Han kom till Sverige 2009 och fick efter en kort tid PUT. Han ska enligt uppgift ha två barn och är gift med en etiopisk kvinna som bor på Hisingen. Han själv är etiopier eller somalier och är dömd för flera grova brott i USA. Han borde altså aldrig släpps in i landet. Vi vill veta vem som beviljade uppehållstillståndet för honom.

Det är en gåta hur en redan dömd kriminell invandrare tillåts få uppehållstillstånd i Sverige.

Vi vet att våra myndigheter inte kräver identifikation eller utdrag ur brottregister på invaindrare eller flyktingar. 95 % av flyktingana har kastat sina id handlingar eftersom vi generöst accepterar allt de säger utan kritisk granskning och utan verifikation.

Sveriges invandringspolitik går ut på att släppa in nästa alla oavsett hur farliga de kan vara, vilka orsaker de anger osv. Det måste vi ändra på men dessvärre så kommer många fler mördas innan det händer, det är oacceptabelt.

Read more about the chaos in Sweden, in English:
http://cavatus.wordpress.com/

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte som de stora tidningarna gör. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrottslighet vilket är vilseledande och en falskt verklighetsbeskrivning.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida sanningen om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed en utstuderad politisk censur. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Sluta köp de stora tidningarna, de ljuger och censurerar. Hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.
Den som inte följer dessa nyhetsbloggar som är störst i Sverige vet ingenting om situationen i Sverige. Dessa har nästa lika många läsare som de största tidningarna online:
http://www.friatider.se/
http://politisktinkorrekt.info
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/

Privata bloggare,
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://bortkopplad.se/bloggo/
http://affes.wordpress.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/
http://spikharry.wordpress.com/
http://varjager.wordpress.com/
http://klartexten.wordpress.com/
http://allahuakbar.se/wordpress/
http://meritwager.wordpress.com/

Artiklar som ännu inte tagits bort av de politiska censurinrättningarna i Sverige.

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrare.
http://www.dn.se/debatt/journalistern...
Pensionären lever på 7000 kr/m minus skatt.
http://www.barometern.se/nyheter/oska...

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel