onsdag 27 oktober 2010

Kriminella gängmedlemmar vill tortera och döda Lasermannen

MALMÖ/NORGE I Malmö patrullerar nu beväpnade medlemmar ur de multikriminella invandrargäng som i vanliga fall håller stadsdelen i ett järngrepp. I ett reportage från norska TV2:s nyheter intervjuar man bland annat Fadi Kassem Mohammed (bilden) som hävdar att om man lyckas få tag på den eller de som skjuter i Malmö så kommer man att ”skära av honom öron och tunga, sedan halshugga honom och därefter överlämna honom till polisen”.

Fadi Kassem Mohammed hävdar också att polisen inte skall få tag på ”Lasermannen”, det skall han, för han ”är större än polisen”. Gängmedlemmarna som norsk television talat med hävdar också att de är beväpnade med skjutvapen. Om den svenska polisen gjort några försök att anhålla gängmedlemmarna och lagföra dessa illegala vapeninnehav framgår inte.

När svenskar sluter sig samman för att skydda de sina och sin egendom mot den omfattande invandrarbrottsligheten brukar det kallas ”medborgargarden” och fördömas från både polis, media och politiker. I detta fall har inga mer märkbara reaktioner av det slaget ännu förekommit. Aftonbladet rapporterar om det hela, men nämner inget om ”medborgargarden”. Enligt det norska reportaget är dock polisen i Malmö ”bekymrade” över faktumet att det nu finns ett parallellt eftersök av olagligt slag.

Enligt svensk lag har vem som helst rätt att vid vissa tillfällen göra så kallade ”envarsgripanden”, men då skall det vara under pågående brottslighet. Att köra runt och gripa folk för att man tror de begått brott är strängt förbjudet.

Se filmen från norska TV2 här.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt